Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

TELLUR Smart Home oprema!

  • 07.01.2022.
 
Poštovani kupci, proširili smo ponudu TELLU SMART HOME arikala koje možete pronaći u SMART HOME kategoriji. Tu se nalazi čak 20-ak artikala koji vam mogu olakšati vašu svakodnevicu, od sezora za detekciju plina i dima, pa sve do pametnih utičnica, kontrolera garažnih vrata, strujnih letvi i drugih proizvoda. Također u kategoriju prijenosnih baterija (POWER BANK), dodali smo nekoliko modela kojima možete napuniti vaše omiljene uređaje u kriznim situacijama kada je ugrađena baterija pri kraju. Za više infomacija o proizvodima, molim posjetite stranice proizvoda ili pripadajućih kategorija!


Najpristupačnija mehanička tipkovnica na tržištu! - White Shark COMMANDOS

  • 23.11.2021.
 
White Shark COMMANDOS, najpristupačnija je mehanička tipkovnica na tržištu uz preporučenu maloprodajnu cijenu od samo 249,90 knCOMMANDOS koristi tenkeyless dizajn i mehaničke prekidače crvene boje. Metalna baza s plastičnim pokrovom čini ju prilično robusnom, a od glavnih odlika valja izdvojiti anti-ghosting (od 25 tipki) te osvjetljenje s efektom duge i 12 različitih modova. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

White Shark GALAHAD RED i eShark SHURIKEN!

  • 19.11.2021.

Poštovani kupci, od sada pored crnog, bijelog i ružičastog GALAHADA, možete odabrati i CRVENOG. Da podsjetimo, radi se od 6D gaming mišu koji koristi SUNPLUS 6651 čipset s podrškom za rezoluciju do 6400 DPI-a, HUANO prekidačima životnog vijeka preko 10 M klikova te RGB osvjetljenjem! Iz ESHARK-a nam dolazi potpuno novi model koji nosi naziv SHURIKEN! To je također 6D gaming miš kojeg pokreće PWM 3370 optički senzor rezolucije čak 19 000 DPI-a! Glavne tipke koriste LK prekidače životnog vijeka od preko 100 M klikova, dok su kod bočnih zaduženi OMRON prekidači. SHURIKEN teži samo 65 g. Za više informacija molimo posjetite stranice proizvoda!

White Shark SHIFTER i CONQUEROR

  • 19.10.2021.
White Shark SHIFTER dodatak je za postojeću RSC-303 KING OF SPEED kokpit stolicu. Radi se o stalku za gaming mjenjač, a već postavljene rupe čine ga kompatibilnim s većinom poznatih proizvođača kao što su Logitech, Fanatec, Thrustmaster i drugi. CONQUEROR je sklopivi/univerzalni nosač volana, mjenjača i papučica.Idealan je za manje prostore jer ga je lako sklopiti i spremiti, a omogućuje vam da uživate u igrama ispred televizora udobno sjedeći na sofi ili stolici. Kad igra završi, jednostavno presavijte nosač i odložite ga u ormar ili na bilo koje drugo mjesto bez potrebe za skidanjem upravljača i pedala. 

SBOX USB - TYPE C kabel s LED indikatorom!

  • 27.09.2021.
 
USB-TYPEC-3 - je novi SBOX kabel duljine 3 m s ugrađenim LED indikatorom koji olakšava pronalazak kabela u mračnoj prostoriji te ujedno pokazuje da li je punjenje u tijeku ili je uređaj u potpunosti napunjen. Vanjski promjer kabela je 6 mm, dok brzina prijenosa podataka iznosi 480 Mbps. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

White Shark COYOTE!

  • 21.09.2021.


Poštovani kupci, iz White Sharka nam stiže novi model gaming slušalica pod nazivom COYOTE. Radi se o naglavnim slušalicama s 50 mm driverima impedancije 32 Ohm-a te frekvencijskog odziva od 20 Hz do 20kHz. Mikrofon je omni-direkcijskog tipa te je integriran u lijevu slušalicu. Posjeduju 2 x 3.5 mm audio priključke te USB priključak koji služi izričito za napajanje LED osvijetljenog logo-a koji se nalazi na bočnim stranicama. Izrađene su u kombinaciji metala (aluminij), plastike te EKO kože. U pakiranju dolazi i adapter 2 x 3.5 mm Ž > 1 x 3.5 mm M 4 Pin-a koji vam omogućuje korištenje ovih slušalica i na PS4 / XBOX konzolama te ostalim uređajima koji koriste isti standard. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

28 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...